Logo

 

O nama

Upoznajte nas

Poslovni inkubator Kosore izgrađen je u Radnoj zoni Kosore, na površini od 8 000 m2, a sam objekt površine je 2 400 m2.

Poslovni inkubator Kosore sadrži 12 izgrađenih i opremljenih funkcionalno – prostornih jedinica (6 ureda i 6 radionica).

U Poslovnom inkubatoru Kosore nalazi se prostor u kojem će biti smještena novoosnovana mala poduzeća bez obzira kako su registrirana (trgovačka društva, obrti, d.o.o., d.d ). koja tek počinju poslovati ili su u fazi razvoja ili posluju do max. 3. godine, a potrebna im je pomoć u prostoru, infrastrukturi i stručna pomoć kroz savjetodavne, konzultantske te administrativne usluge i edukacije.

Proces inkubacije u Poslovnom inkubatoru traje max. 5.godina nakon čega poduzetnik izlazi iz Inkubatora, a njegovo mjesto zauzima novi poduzetnik početnik. Na ovaj način inkubirana poduzeća dobivaju potrebni podršku da pokrenu svoju djelatnost bez velikih tehničkih i administrativnih troškova., djeluju u poslovnoj atmosferi okruženi drugim poduzećima u nastanku i “inkubatorom Kosore” kao savjetodavnim tijelom.

Vlasnik poslovnog inkubatora “Kosore” je Grad Vrlika.

ballpen-blur-close-up-461077

EU projekt

Projekt „Izgradnja poslovnog inkubatora u Radnoj zoni Kosore“ je projekt sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj (Poziva na dostavu projektnih prijedloga «KK.03.1.2.01 Razvoj poslovne infrastrukture., posebno olakšavajući ekonomsko iskorištavanje novih ideja i poticanje stvaranja novih poduzeća uključujući putem poslovnih inkubatora.

Osim vodećeg projektnog partnera Grada Vrlike u provedbi projekta sudjeluje još projektni partner Vrla d.o.o. i JU RERA S.D.

Ukupna vrijednost projekta “Izgradnja poslovnog inkubatora u Radnoj zoni Kosore” je 22.173.321,40 HRK.

Europska unija financira 87,74 % od ukupne vrijednosti projekta, a 12,26 % su vlastita sredstva korisnika projekta.

Započnite i Vi uspješnu poslovnu karijeru